Předchozí měsícZáří 2024Následující měsíc
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Ohlédnutí za letními pobytovými tábory v Jizbicích

13.9.2016

Prázdniny utekly jako voda, a to hlavně nám, co je trávili v Jizbicích u Nymburka na pobytových týdenních táborech. Letos jako vloni jsme měli opět  5 turnusů, které byly rozdělené dle věku, zaměření a také, zda byly pro děti zdravé či postižené.

Než se dostaneme k tomu, jaké turnusy to byly, rádi bychom nejprve poděkovali těm, díky kterým ty tábory vůbec mohly proběhnout. Na prvním místě to jsou dobrovolníci, kteří nezištně věnovali svůj volný čas dětem a mládeži, kterým dělali buď osobního asistenta, praktikanta, či byli součástí týmu. Děkujeme  vedoucím aneb zodpovědným osobám, kteří zvedli pomyslnou rukavice šéfovství a připravili dětem bezvadný týden plný klasických radovánek či netradičních aktivit.

Tábory by se dále neobešly bez sponzorů. Taková otřepaná věta, ale dovedete si představit snídani bez vánočky či rohlíku? Vozíčkáře bez svého silného chlapce asistenta? Nebo Divokej západ bez divokýho bejka a country? Shodneme se tedy na tom, že určitě ne :-) Takže jsme moc moc moc rádi, že při nás stále a nadále stojí silní partneři GEA NYMBURK, PEKAŘSTVÍ MARTÍNEK PODĚBRADY A CHATEAU MCELY.

GEA NYMBURK, zabývající se konstrukcí a výrobou chladičů, je naším dlouholetý podporovatelem, který každoročně svou finanční částkou 15000,-Kč přispívá na nezbytnou přítomnost dobrovolníků, kteří pomáhají postiženým dětem, mládeži i dospělým se vším , co je třeba. I dobrovolníci potřebují najíst a napít:-) Pokud by náklady měli hradit rodiče, dost dětí by pro vyšší částku nemohlo jet, takže i za rodiče velké díky!

Kvůli stejnému důvodu nás podporuje Pekařství Martínek.  , které ty tábory s námi také táhne již  dlouhý čas. Bez čerstvých rohlíčků, voňavého chleba a vánček si už nikdo nedokáže jakýkoliv turnus ani přestavit. Tábor bez vánočky už není prostě ani tábor:-)

Chateau Mcely je novým partnerem, který nám věnuje část výtěžku z akce Slet princezen, kde i Centrum pro všechny z malé části zajišťuje program. Letos tomu bylo potřetí a částka je věnována na program pro Divokej západ a dále na podporu projektu Víkend naplno, také pro děti a mládež s postižením.

Dále bychom ještě rádi zmínili naše dobrovolné hosty dle datumové účasti. Honza Krejčík se svým Divadélkem, Záchrannou stanici Žleby, Pole gym se svou létající tyčí, kterou nám Verča a Tomáš věnovali, Dobrovolný sbor hasičů, Střelci z Křince a hudební těleso Zpívánky z Nymburka s taneční skupinou, které uzavřelo táborovou sezónu.

Závěrem děkujeme INEX SDA za partnerskou spolupráci a "dodání" zahraničních dobrovolníků.

Děkujeme i rodičům za důvěru nám vloženou, moc se snažíme vás a vaše děti nezklamat.

Martina, táborová sherifka, zdravotnice a holka pro všechno v jedné osobě a Petra, šéfová Centra pro integraci, zdravotnice a druhá holka pro všechno:-)

Zpět na aktuality