Předchozí měsícZáří 2024Následující měsíc
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Společenský večer 2016

29.2.2016

Milí centráci, přátelé a naši příznivci,                                                       

s potěšením vám všem můžeme sdělit, že Nultý ročník Společenského večera dne 24. 2. 2016 je za námi. Dle přicházejících SMSek, e-mailů a krásných slov na místě v době loučení při odchodu z Obecního domu, kde se slavnostní večer konal, můžeme zde s potěšením napsat, že se večer líbil a na plné čáře se zdařil.

Tento večer byl organizován zejména jako poděkování našim dárcům a přátelům sdružení, kteří mu byli v průběhu deseti let po boku a bez jejichž pomoci by některé aktivity pro některé děti a mládež třeba ani nebyly. Vloni jsme večer věnovali při oslavě vstupu do našich 10ti let především dobrovolníkům, a ani letos jsme na ně nezapomněli. Letos jsme pro ně pronajali i malý sál se svou vlastní diskotékou a DJ Radimem Keithem, aby si to mohli užít spolu se svým doprovodem a přítomnými centráky nejen na vozíkuJ

Tento večer se nesl ve znamení díků a my jsme moc rádi, že k vyjádření a podpoře těch, kterým jsou našim centrákům s postižením blízcí, kterým věnují své volné chvíle, přišli svým vystoupením popřát kapely Fortuna 77 a Artmosphere. Tímto jim ještě jednou děkujeme a zrovna jako mistru zvuku panu Jiřímu Hájkovi, který zvučil celý večer, a doufáme, že děkovný certifikát s našimi projekty jim udělal radost. Dárečky se rozdávaly o 106. Hned u příchodu dámy dostaly keramické srdíčko z naší chráněné dílny a děkovný certifikát si odnesl zástupce Úřadu práce Nymburk pan Tomáš Suchan a pan starosta Tomáš Mach za město Nymburk. Tyto dvě velké organizace jsou naším největším finančním partnerem, bez kterého bychom tu také nemuseli pro vás, centráky, být, a proto si považujeme spolupráce a jejich podpory.

O doprovodný program se postaraly především malé tanečnice Centra pro všechny a diváci ve složení dobrovolníci, dárci a přátelé CPV mohli vidět orientální tance, tance u tyče i na tyči jak mladších dětí, tak juniorek a startujících soutěžících na letošním mistrovství ČR v Pole sport. Nejedno oko zamáčklo slzu při vystoupení dětí a mládeže ze Speciální školy Poděbrady  secvičené v kroužku Taneční terapie ve sdružení OS Přístav  a půlnoční překvapení skupiny Stará garda z Taneční školy Easy dance náležitě pobavilo a dodalo energii do dalšího společenského tancování.

A již tradičně došlo i na dražbu, opět v podání licitátora Pavla Kučery, který dokázal svým dražitelským uměním z přítomných vykouzlit neuvěřitelných  12800,- Kč. Šťastnými majiteli malovaných mandal se stali pan Novák, pan Vicher, pan Král a paní Malíková, kteří přispěli částkou 10.300, sadu centráckých hrníčků si vydražila za částku 1000,-Kč paní Zatloukalová a domů v centráckém tričku odešel pan Futera a přispěl částkou 1500,-Kč. Konečná částka bude použita ku prospěchu aktivit v Centru pro integraci a my tímto moc a moc děkujeme. 

Velmi bychom chtěli poděkovat malým i velkým firmám a podnikům z Nymburka i blízkého okolí za jejich věcné dary, kterými zpříjemnili a podpořili náš večer a potěšili také účastníky večera.  

Závěrem děkujeme ještě jednu všem divákům za báječnou atmosféru, všem i nepřítomným dárcům a dobrovolníkům za jejich podporu a za fotografie z akce děkujeme Petru Tichému / FOTO Tichý/.

Zpět na aktuality