Předchozí měsícZáří 2024Následující měsíc
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Slavnostní vstup do 10. roku našeho sdružení

26.1.2015

Milí centráci, přátelé a naši příznivci,                                                      

s potěšením vám všem můžeme sdělit, že slavnostní vstup do 10. roku našeho působení v podobě Společenského večera je touto sobotou za námi. Dle přicházejících SMSek, e-mailů a krásných slov na místě v době loučení při odchodu z Obecního domu, kde se slavnostní večer konal, můžeme zde s potěšením napsat, že se oslava líbila a večer se na plné čáře zdařil.

Tento večer byl organizován zejména jako poděkování dobrovolníkům, kteří nezištně asistovali při integračních aktivitách dětem a mládeži s postiženým, ale i dárcům a přátelům sdružení, kteří mu byli v průběhu deseti let po boku a bez jejichž pomoci by některé aktivity pro některé děti a mládež třeba ani nebyly. Tito naši zlatí asisi a dárci byli obdarováni jubilejním tričkem a hrníčky s kresbami integrace z pera Zuzky Peklákové, největší a nejstarší centračky, mladé slečny na vozíku s DMO, která si za svou kreativitu zaslouženě také odnesla poděkování a květinku.

Tento večer se nesl ve znamení díků a my jsme moc rádi, že k vyjádření a podpoře těch, kterým jsou našim centrákům s postižením blízcí, kterým věnují své volné chvíle, přišli svým vystoupením popřát kapely Fortuna 77 a Crossband. Tímto jim ještě jednou děkujeme a zrovna jako mistr zvuku pan Jiří Hájek, který zvučil celý večer, si odnesli po zmiňovaném vykresleném  hrníčku. Vedle hrníčků se rozdávali ještě dorty z naší centrácké dílny. První dort si odnesl Crossband, neboť zrovna jako Centrum oslavil také svou desítku. Druhý dort s 15ti svíčkama si odnesla Radka Šindílková a Lenka Říhová, zástupkyně občanského sdružení Přístav Poděbrady, které s námi tento večer oslavovalo své jubileum. A třetí dort dostalo pekařství Martínek za nejdelší spolupráci a finanční podporu sdružení. 

O program se postaraly především malé tanečnice Centra pro všechny a diváci ve složení dobrovolníci, dárci a přátelé CPV mohli vidět orientální tance, tance u tyče i na tyči. Dospělé tanečnice pak ukázaly své nadání v tanci bollywoodském, nejedno oko zamáčklo slzu při vystoupení dětí a mládeže ze Speciální školy Poděbrady  secvičené v kroužku Taneční terapie ve sdružení OS Přístav  a mladá děvčata ze skupiny Candies nám otevřela svým moderním tancem vstup do půlnoční diskotéky.

Za zábavný vrchol večera lze považovat dražbu moderovanou věčným dobrovolníkem Pavlem Kučerou, který dokázal svým dražitelským uměním z přítomných vykouzlit neuvěřitelných 14 800  Kč. Majitelkou jedinečného trička se stala Jitka Mičánková / Pekařství Martínek/ , krásného keramického čápa si odnesl Karel Šoral / firma Mireas, s.r.o./ a boj o skleněné hrníčky z rukou Zuzky Peklákové si za neuvěřitelných 11 000,-Kč odnesl Ladislav Šolc / firma Mainstream Technologies, s.r.o./. Konečná částka bude použita v projektu Hurá, jedeme na tábor a my tímto za částku nad naše očekávání moc a moc děkujeme. 

Závěrem děkujeme všem divákům za báječnou atmosféru, jejich slova díků a blahopřání, děkujeme panu starostovi Tomášovi Machovi a panu Pavlovi Fojtíkovi za slavnostní gratulace dobrovolníkům a všem i nepřítomným dárcům a dobrovolníkům za jejich podporu. 

Fotografie z akce, za které děkujeme Petru Tichému / FOTO Tichý/, budou vloženy do naší Fotogalerie.

Zpět na aktuality